Наставни планови за студенте уписане од школске 2017/18. године:

Наставни планови за смјерове Сликарство и Интермедијална умјетност - први циклус - 240 ECTS-a - од 2017. године

Наставни план за смјер Графика - први циклус - 240 ECTS-a - од 2017. године

Наставни план за смјер Графички дизајн - први циклус - 240 ECTS-a - од 2017. године

 

Наставни планови за студенте уписане прије школске 2017/18. године:

Наставни план за смјерове Графика и Сликарство - први циклус - 240 ECTS-a

Наставни план за смјер Графички дизајн - први циклус - 240 ECTS-a