Вијести

Премијера представе

Премијера представе "Владимир" студентског позоришта "Владо Зељковић"

У Народном позоришту Републике Српске, на сцени "Петар Кочић", у понедјељак 22.01.2018. године са почетком у 20,30 часова, премијерно се изводи представа "Владимир", позоришта "Владо Зељковић" Студентског мултимедијалног центра, у…
Басоманија 007

Басоманија 007

У уторак 23.01.2018. године од 18.00 часова, у камерној сали Академије умјетности одржаће се Басоманија 007, уз сљедећи програм:Растко Зечевић, В.А. Моцарт – Весела пјесма, кл. проф. Д. Петровић, М.Ш.…
Освојена прва награда!

Освојена прва награда!

У низу успјеха студената смјера Графички дизајн Академије умјетности на међународном плану придодат је још велики успјех. На Трећем међународном бијеналу студентског плаката у Лублину у Пољској у организацији Универзитета…
Бесплатан улаз на представу

Бесплатан улаз на представу "Краљ Иби" студентског позоришта "Владо Зељковић"

Сутра, у понедељак 27.11. од 20.00 часова, на великој сцени Народног позоришта РС играће се представа "Краљ Иби" у оквиру Дана Универзитета у Бањој Луци.Играју: Александар Руњић, Кристина Шиканић, Дарко…

Јавни позив за учешће у YEP програму

Отворен је Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја у склопу Пројекта запошљавања младих (YЕP) који има за циљ јачање предузетништва кроз подршку у развоју личних предузетничких капацитета, развоју модела и пословног плана за пословни подухват, техничкој имплементацији производа и/или услуга те менторство при регистрацији и развоју бизниса.

Позивају се сви заинтересовани са подручја Града Бања Лука да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву који се реализује кроз Пројекат запошљавања младих (YЕP) у сарадњи са Градом Бања Лука, Градском развојном агенцијом Бања Лука, Иновационим центром Бања Лука (ИЦБЛ) и уз подршку Владе Швајцарске. Све детаље везане за овај Јавни позив можете видјети у прилогу, као и преузети формулар за пријаву.

Љетни програм о људским правима / Humanity in Action

Вијест о Humanity in Action љетним програмима о људским правима у Амстердаму, Копенхагену или Сарајеву (8. јуни – 8. јули 2018. године), John Lewis Fellowship у Атланти (САД) и HIA Summer Fellowship у Детроиту (САД) (10. јули – 5. аугуст 2018. године). Позив је отворен за све босанскохерцеговачке студенте_ице и оне који су у посљедње двије године завршили своје високошколско образовање. Dodatne informacije.

HIA Summer Fellowship 2018

Обавјештење за студенте СПМУ

Рок за подношење пријава за овогодишњи фестивал "Nei suoni dei luoghi 2018" је понедељак, 22. јануар.
 
Молимо све заинтересоване да неопходну документацију пошаљу на мејл адресуОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..У прилогу су пријавни образац и информације о фестивалу.

Завршни рад / Милица Стијепић / СПМУ

Милица Стијепић, апсолвент на студијском програму Музичка умјетност, смјер Соло пјевање, први циклус студија, брани завршни рад на тему: „Вокално интерпретативни осврт на циклус пјесама Седам народних шпанских пјесама (Siete canciónes populares españolas) Мануела де Фаље“, дана 16.01.2018. године са почетком у 13,00 часова у просторијама Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.

Завршни рад се може погледати у Студентској служби Академије умјетности.

Завршни рад / Дино Булић / СПМУ

Дино Булић, апсолвент на студијском програму Музичка умјетност, смјер Музичка теорија и педагогија, први циклус студија, брани завршни рад на тему: „Формална анализа Дворжакове симфоније Из новог свијета оп. 95 бр. 9 е-мол“, дана 18.01.2018. године са почетком у 10,30 часова у просторијама Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.

Завршни рад се може погледати у Студентској служби Академије умјетности.

Анкетирање студената

Поступак анкетирања студената продужен је до 21. јануара 2018. године.  Анкетирање се односи на предавања/вјежбе из наставних предмета који се изводе у зимском семестру 2017/2018. године на првом циклусу студија.

Страна 1 од 67

Banner02

Stud AVP banner

banner01

banner01