Nastupi studenata glume AUBL i Univerzitetskog pozorišta "Vlado Zeljković"

Pozivamo publiku na gostovanja predstave "Kralj Ibi" univerzitetskog pozorišta "Vlado Zeljković" Studentskog multimedijalnog centra i Akademije umjetnosti:

19.10. u 20,00 časova, Kulturni centar Gradiška (prvo gostovanje predstave van Banja Luke!)
22.10. u 20,00 časova, GP "Jazavac", učešće na festivalu mladog glumca "Zaplet 09"; Nakon predstave pozivamo publiku da učestvuje na okruglom stolu.

ibi kralj 1 01

 

Koncert i predavanje u sklopu projekta "Climate Keys"

Dana 25.10.2017. godine, u Kamernoj sali Akademije umjetnosti, prof. mr Biljana Jašić-Radovanović, vanr. prof. - klavir, održaće koncert od 18:30, u okviru projekta "Climate Keys", o kome možete saznati na ovom linku.

Gostujući predavač biće profesor Klimatologije dr. Goran Trbić sa PMF-a. Više o učesnicima i njihovoj vezi sa projektom pogledajte ovde. 

ClimateKeys plakat 70x100 RGB za web

Uspjeh na Međunarodnom festivalu mladih talenata - ARTLINK

Studentkinje prvog ciklusa studija 3. godine SPMU Akademije umjetnosti UNIBL, na smjeru - Violina u klasi docenta Ivana Otaševića - Jovana Jovanović i Nada Šarković, položile su audiciju za Međunarodni festivala mladih talenata ARTLINK koji se održava u Beogradu od 25.09.2017. - 08.10.2017.

Tokom festivala Jovana i Nada će aktivno učestvovati u okviru festivala, uzeti učešće na koncertima i sarađivati sa renomiranim svjetskim i domaćim umjetnicima: Stefan Milenković, Ištvan Vardai, Irena Josifoska, Pavle Krstić, Fedor Rudin, itd.

Strana 1 od 3