Uspjeh studenata muzičke umjetnosti AUBL u Novom Sadu

Na 3. Festivalu "Isidor Bajić", održanom u Novom Sadu u Muzičkoj školi "Isidor Bajić", studenti Akademije umjetnosti Ivona Šari, Aleksandra Vranješ, Nikolina Kalajdžić, Marina Denović, Đorđe Babić i Danijela Novaković - sekstet "Giolette" (klasa prof. Timea Hotić), osvojili su prvu nagradu u kategoriji Kamerna muzika (5. kategorija).

Koncert studenata AUBL

U četvrtak, 11. maja 2017. godine, studenti Akademije umjetnosti održaće koncert u koncertnoj dvorani KC Banski dvor, sa početkom u 20.00 časova

Ulaz je slobodan, dobrodošli! 

PLAKAT1

Uspjeh studenata muzičke umjetnosti AUBL na takmičenju u Smederevu

Dvoje studenata klavira AUBL su učestvovala na 4. internacionalnom pijanističkom takmičenju u Smederevu. Aleksa Ružičić, student prve godine iz klase prof. Snjezane Popović Vulete je osvojio prvu nagradu, a Zorana Stojnić, studentkinja prve godine iz klase prof. Dinka Blagojevića je osvojila drugu nagradu. Treći nagrađeni je Hajrudin Muhić,  student prve godine kompozicije u klasi prof. Tatjane Miloševć Mijanović, osvojio je drugu nagradu za svoju klavirsku kompoziciju.  Na takmičenju su se predstavili studenti sa akademija iz Beograda, Banje Luke, Sarajeva, Niša i Prištine.

Uspjeh studenta AUBL Mihajla Đorđevića

Na Internacionalnom gitarskom festivalu u Sarajevu – SIGF koji se održavao 06-10.04.2017. godine, student Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci Mihajlo Đorđević (klasa - prof. Zoran Krajišnik) je osvojio drugo mjesto (prvo nije dodjeljeno). Mihajlo Đorđević se takmičio u 5. kategoriji (nema starosne granice) koja se odvijala u dvije etape.

alexander swete

 

Strana 1 od 3