Skip to content

Одржан први академски час за бруцоше на Академији умјетности УНИБЛ

Одржан први академски час за бруцоше на Академији умјетности УНИБЛ

Данас, у камерној сали Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци, одржан је први академски час за новоуписане студенте студијских програма драмских, ликовних и музичке умјетности.

Декан Академије умјетности, проф. Драгана Пурковић-Мацан, МА, продекан за наставу и студентска питања, проф. Марио Ћулум, МА, продекан за умјетност и међународну сарадњу, проф. др Борјана Мрђа, те руководиоци сва три студијска програма, професори и асистенти, поздравили су бруцоше и пожељели им добродошлицу. Навели су да је Академија умјетности мјесто које отвара многа врата, да је студирање овдје специфично и лијепо, али да се од студената очекује рад и залагање током цијелог академског периода те да у том случају успјех неће изостати. 

Милош Ћебић, студент глуме који обавља функцију предсједника Студентске организације Академије умјетности УНИБЛ, истакао је да се овој организацији, чија је канцеларија број 12 у сутерену, студенти могу обратити за најразличитији спектар питања и затражити помоћ. 
Надамо се да ће нови студенти, будући млади умјетници, студирање овдје доживјети као привилегију и посебно радостан дио свог живота.

Галерија

Погледајте доступне фотографије