Skip to content

Održan prvi akademski čas za brucoše na Akademiji umjetnosti UNIBL

Održan prvi akademski čas za brucoše na Akademiji umjetnosti UNIBL

Danas, u kamernoj sali Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, održan je prvi akademski čas za novoupisane studente studijskih programa dramskih, likovnih i muzičke umjetnosti.

Dekan Akademije umjetnosti, prof. Dragana Purković-Macan, MA, prodekan za nastavu i studentska pitanja, prof. Mario Ćulum, MA, prodekan za umjetnost i međunarodnu saradnju, prof. dr Borjana Mrđa, te rukovodioci sva tri studijska programa, profesori i asistenti, pozdravili su brucoše i poželjeli im dobrodošlicu. Naveli su da je Akademija umjetnosti mjesto koje otvara mnoga vrata, da je studiranje ovdje specifično i lijepo, ali da se od studenata očekuje rad i zalaganje tokom cijelog akademskog perioda te da u tom slučaju uspjeh neće izostati. 

Miloš Ćebić, student glume koji obavlja funkciju predsjednika Studentske organizacije Akademije umjetnosti UNIBL, istakao je da se ovoj organizaciji, čija je kancelarija broj 12 u suterenu, studenti mogu obratiti za najrazličitiji spektar pitanja i zatražiti pomoć. 
Nadamo se da će novi studenti, budući mladi umjetnici, studiranje ovdje doživjeti kao privilegiju i posebno radostan dio svog života.

Galerija

Pogledajte dostupne fotografije