:

ША Фест стипендија за ликовне умјетнике

Купить СНПЧ А7 Кемерово, оперативная доставка

stipendija ŠA Fest FB

 

ША стипендија - мисија подршке талентованим и вриједним умјетницима
 
Удружење ША Фест додијељује стипендију за студенте факултета ликовних умјетности
 
Након саксофона, који је почетком 2019. године купљен и поклоњен Музичкој школи у Приједору, ША Фест наставља своју мисију подршке младим, вриједним и талентованим умјетницима.
 
Из Удружења ША Фест истичу да испуњавају своја обећања дата публици која је и ове године, доласком на ША Фест и куповином улазница и пића, подржала иницијативу Удружења да се дио прихода усмјери управо на подршку младим умјетницима.
 
Ове године подршку умјетницима, ША Фест започиње стипендијом студентима 2,3. и 4. године факултета ликовних умјетности.
 

Конкурс је објављен на страници www.shafest.com, а може се пронаћи и на ФБ страници ША Феста.

 
„Овом стипендијом, испунили смо обећање и показали да смо озбиљни и искрени у својим намјерама да подржавамо умјетност у сваком облику. ША Фест је прича у коју смо сви заједно укључени, која буди све оно добро што носимо у себи, путем које постајемо филантропи, промовишемо праве вриједности, чувамо сјећање на Микшу и једва чекамо сљедећи ША Фест. Како расте Фестивал, тако ће расти и број стипендија, донација и других видова подршке умјетности“, изјавио је Горан Кривић, предсједник Удружења ША Фест, истичући да након овог долази још доста нових, лијепих изненађења.
 
Подсјећамо, ША Фест је меморијални фестивал посвећен прерано преминулом музичару и умјетнику Далибору Поповићу Микши. Одржава се сваког августа у Приједору, а један од циљева фестивала управо је подршка младим, вриједним и талентованим умјетницима.

https://shafest.com/sa-fest/lorem-ipsum-ii/sa-stipendija?fbclid=IwAR1jrU1MEANXmfjnv1funFW4uRpFYgWVpTgYtIhQbvAcVWJbrkfSfjUKOug