Апсолвентски рок / Солфеђо 5 и 6

Обавјештавамо вас да је апсолвентски рок за предмет Солфеђо 5 и 6 код проф. Саше Павловића  у понедјељак, 24.12.2018. године у 15,00 часова.

Одбрана мастер рада / Саша Лазић / СПМУ

Заказује се одбрана завршног рада кандидата Сашe Лазићa, на студијском програму Музичка умјетност, смјер Камерна музика под називом: практични дио: Ј.С.Бах: Концерт за два клавира у це молу BWV 1060, Р. Шуман: ,,Bilder Aus Osten‘‘оп 66 за клавир четвороручно, Е. Григ: Норвешке игре за  клавир четвороручно и Теоријски дио: „Камерна музика у романтизму“.

Комисија за одбрану у саставу: 

  1. Спец. Тимеа Хотић, редовни професор, Академија умјетности Универзитета у Бањој Луци – председник,
  2. Мр Биљана Јашић-Радовановић, редовни професор, Академија умјетности Универзитета у Бањој Луци – ментор,
  1. Мр Дуња Симић, ванредни професор, Академија умјетности Универзитета у Бањој Луци – члан.
            Одбрана завршног рада ће се одржати 19.12.2018. године (сриједа) са почетком у 12:00 часова у просторијама Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.
Завршни рад са извјештајем Комисије се може погледати у библиотеци Академије умјетности.

МАТИНЕ концерт студената АУБЛ / КЦ Бански двор

18.12.2018. у 12,00 часова у Концертној дворани КЦ Бански двор, Академија умјетности Универзитета у Бањој Луци организује МАТИНЕ концерт студената Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.

 

 Webp.net resizeimage 7

мр Катарина Ђорђевић / ФЛЕГЕТОН / Биографија воде

Предавање професорице и умјетнице мр Катарине Ђорђевић (Факултет Уметности Ниш) о личној умјетничкој пракси под називом ФЛЕГЕТОН / Биографија воде, одржаће се на Академији умјетности Универзитета у Бањој Луци у кабинету за Интермедијалну умјетност-Барака, 18.12.2018. у 11,00 часова.

Webp.net resizeimage 4

Страна 1 од 131