:

Упутство за учење на даљину за студенте Академије умјетности

Купить СНПЧ А7 Кемерово, оперативная доставка

Према одлуци ректора Универзитета у Бањој Луци и инструкцији Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Академија умјетности је почела је да организује наставни процес на даљину путем интернета прилагођено специфичности појединих предмета из различитих умјетничких области.

За поједине предмете могуће је организовати наставу на даљину путем система Гугл учионице (Google Classroom). Овај систем пружа студентима приступ материјалима на предмету, упуте од стране наставника/сарадника те могућност интеракције са другим студентима.

Наставници/сарадници имају активне имејл налоге на домену Академије и за своје предмете ће креирати странице, а затим ће код за приступ поједином предмету бити објављен на сајту Академије или да студенте позову да приступе предмету путем имејла.

Да би користили Google Classroom, студентима је креиран имејл налог на интернет домену Академије. Сви студенти који се воде у систему као активни добили су своју имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (у називу нема ћириличних знакова као и латиничних са квачицама). Шифра за имејл адресу је задњих 8 цифара ЈМБГ. Kорисничко име и шифра уносе се на платформи gmail.com. 

Када наставници/сарадници направе страницу предмета бићете обавијештени путем веб странице Академије или путем налога на друштвеним мрежама.

Видео упутство за кориштење онлајн учионице можете пронаћи овде.