:

Позив на учешће у међународном пројекту "Kако ја видим будућност"

Купить СНПЧ А7 Кемерово, оперативная доставка

Студенти Дипломског свеучилишног студија Илустрација на Одсјеку за визуалне и медијске умјетности Академије за умјетност и културу у Осијеку (www.uaos.unios.hr) под менторством ванр. проф. арт. Станислава Маријановића покренули су међународни пројекат Kако видим будућност / How I See the Future.

Циљ пројекта је да студенти помоћу визуалног умјетничког медија, служећи се сопственим сензибилитетом и маштом, прикажу лични поглед на будућност како би се подстакли на укључивање у доношење одлука важних за обликовање свијета (њихове) сутрашњице.

Студентски радови прикупљају се путем веб странице www.howiseethefuture.com на којој се налазе сва потребна упутства и путем које се Пројекат реализује. Они ће у оквиру организованих пројекција бити систематски представљани јавности. Позиви на учествовање циклички ће се обнављати, а када Пројекат акумулира више од 500 радова, обликоваће се и дигитални, виртуални музеј.

Предвиђено је да прво представљање овог пројекта, с помоћу пројекције пристиглих студентских радова, буде у Галерији Kловићеви двори у Загребу (www.gkd.hr) током 8. хрватског бијенала илустрације. Ријеч је о изложби с међународним угледом која ће бити отворена 2. јуна 2020. године. Више појединости о свему можете сазнати из приложеног Позива на учествовање као и на страници howiseethefuture.com путем које се Пројекат и реализује.