:

Студентска организација

Купить СНПЧ А7 Кемерово, оперативная доставка

Студентска организација Академије умјетности - СОАУ основана је 21.02.2005. године у Бањој Луци. Организација је основана од стране студената Академије умјетности ради повезивања и удруживања студената те остваривања заједничих циљева и задатака.

СОАУ је удружење свих студената Академије умјетности у Бањалуци и као основне задатке себи задаје побољшање и напредовање стандарда студирања и квалитета образовног и научног система, успостављање и унапређење сарадње са другим факултетима, студентским организацијама, научним, културним и образовним институцијама (на локалном, националном и међународном плану).

СОАУ свакако обухвата и Скупштину Студентске организације, чији је рад јаван а уређена је тако да обезбеђује колективни рад, одговорност, равноправност у одлучивању свих чланова и органа и остваривању њихових права, дужности и одговорности.

Организација ће изаћи у сусрет сваком студенту – уз вашу помоћ желимо да створимо студентско тијело које је функционално, ажурно и професионално. Занимају нас ваши проблеми и недоумице, а такође смо отворени за све креативне приједлоге и идеје.