:

ОTVOREN ERASMUS+ KONKURS ZA STIPENDIRANU RAZMJENU OSOBLjA NA GRAY’S SCHOOL OF ART, ROBERT GORDON UNIVERSITY, ABERDEEN (ŠKOTSKA)

ERAZMUS+

Konkurs je otvoren za nastavno osoblje Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, Studijski program likovne umjetnosti, na osnovnim akademskim i master studijama

Mjesta su raspisana za jednog nastavnika Trajanje konkursa:12.12 – 19.12.2019.

Rok za podnošenje prijava: 19.12. do 12:00 časova

Trajanje mobilnosti: (5 radnih dana) period april-maj

Dokumentacija za prijavu kandidata se nalazi na veb-sajtu Akademije:

Motivaciono pismo na engleskom jeziku (1-2 stranice)

Biografija na engleskom jeziku (koristiti model Europass https://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae/templates-instructions) Primjer pogledajte ovde.
Prijedlog plana aktivnosti za boravak na partnerskom fakultetu (preuzeti ovde: Staff mobility agreement teaching – nastavno osoblje/ Staff mobility agreement training- nenastavno osoblje) Primjer pogledajte ovde.

Dokaz o znanju jezika – obavezan minimalan nivo znanja engleskog i/ili italijanskog jezika je B2 u skladu sa evropskim referentnim okvirom (certifikat privatne škole stranih jezika ili slično)

Prijave se podnose putem informacionog sistema e zaposleni. Za sva dodatna pitanja obratiti se akademskom koordinatoru za međunarodnu razmjenu studenata i osoblja doc. dr um. Dejanu Jankoviću putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Nakon završetka konkursa, prijave kandidata koje prođu tehničku provjeru i evaluaciju od strane institucionalnih Erazmus + koordinatora i komisije na matičnom fakultetu/univerzitetu, biće dostavljene na GRAY’S SCHOOL OF ART, ROBERT GORDON UNIVERSITY, ABERDEEN (ŠKOTSKA), koji odlučuje o konačnoj selekciji kandidata.