Poziv na obuku "Otvorena nauka i NI4OS-Europe projekat"

Obuka "Otvorena nauka i NI4OS-Europe projekat" će se održati u petak, 28.02.2020. godine u sali 8 Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci.

Obuka je namijenjena zaposlenim u naučnim ustanovama koji rade ili namjeravaju da rade na naučnoistraživačkim projektima,a naročito projektima finansiranim od strane Evropske komisije. Osim toga, namijenjena je i predstavnicima relevantnih ministarstava koji se bave zakonskim okvirima i propisima izoblasti otvorene nauke.

Prijave učešća putem sljedećeg linka, a poziv preuzmite ovde.

Odbrana završnog rada II ciklusa / Đurđa Vukašinović

U petak 14.02. s početkom u 19.00 časova u Dječijem pozorištu RS, kandidat Đurđa Vukašinović izvešće „Edit Pjaf“, komad za jednog glumca sa elementima lutkarskog, glumačkog i muzičkog teatra, kao završni rad II ciklusa studija. 

Ispit iz predmeta Gluma 3

Ispit iz predmeta Gluma 3, studenata druge godine glume u klasi vanr. prof. Elene Kostić, održaće se 07.02. u 19.00 časova u pozorištu DIS.

Na programu:

1. Rejmon Keno: Stilske vježbe

2. Muzičke imitacije 

 

Završni rad / Viktorija Miodragović

Viktorija Miodragović, apsolvent na studijskom programu Muzička umjetnost, smjer Muzička teorija i pedagogija, prvi ciklus studija, brani završni rad na temu: „Analiza udžbenika Solfeđo – Dijatonika Milana Prebande. Metoda Tonik sol-fa u Bosni i Hercegovini“, dana 30.12.2019. godine sa početkom u 10,00 časova u prostorijama Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci.

Završni rad se može pogledati u Studentskoj službi Akademije umjetnosti.

Strana 1 od 154