:

U poslovnoj zgradi m:tel-a u Banjaluci otvorena izložba umjetničkih radova studenata Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci

U poslovnoj zgradi m:tel-a u Banjaluci otvorena izložba umjetničkih radova studenata Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci.
 
Nakon što su prošle godine pokrenuli i realizovali jedinstven Street art projekat oslikavanja ograde koja se nalazi uz poslovnu zgradu m:tel-a u Banjaluci, predstavnici Akademije umjetnosti Banjaluka i kompanije m:tel, 20. marta 2019. godine otvorili su i izložbu radova ovih kreativnih rješenja.
 
Autori radova su studenti Nina Ninković, Svetozar Rodić, Dajana Jekić, Marina Božić, Damir Omić, Nataša Šešić, Stefan Plamenac, Milan Ritan, Ana Grubor i Teodor Terzić, koji su uz podršku svojih profesora i asistenata prof. dr Gorana V. Jankovića, prof. mr Mladena Miljanovića  i asistenta mr Vladimira Klepića, realizovali ovaj projekat.
 
A, kako ovi umjetnički radovi ne bi ostali samo na ogradama, kompanija m:tel je štampala i kalendare za 2019. godinu sa motivima tih radova, ali i prostor hola svoje poslovne zgrade ustupila kao mjesto nesvakidašnje izložbe koju će moći da vide posjetioci kompanije, te u njoj svakodnevno uživaju zaposleni u m:tel-u.
rsz foto jankovic dodik
 
rsz foto mtel
 
rsz foto damsa