:

Uputstvo za učenje na daljinu za studente Akademije umjetnosti

Купить СНПЧ А7 Кемерово, оперативная доставка

Prema odluci rektora Univerziteta u Banjoj Luci i instrukciji Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Akademija umjetnosti je počela je da organizuje nastavni proces na daljinu putem interneta prilagođeno specifičnosti pojedinih predmeta iz različitih umjetničkih oblasti.

Za pojedine predmete moguće je organizovati nastavu na daljinu putem sistema Gugl učionice (Google Classroom). Ovaj sistem pruža studentima pristup materijalima na predmetu, upute od strane nastavnika/saradnika te mogućnost interakcije sa drugim studentima.

Nastavnici/saradnici imaju aktivne imejl naloge na domenu Akademije i za svoje predmete će kreirati stranice, a zatim će kod za pristup pojedinom predmetu biti objavljen na sajtu Akademije ili da studente pozovu da pristupe predmetu putem imejla.

Da bi koristili Google Classroom, studentima je kreiran imejl nalog na internet domenu Akademije. Svi studenti koji se vode u sistemu kao aktivni dobili su svoju imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (u nazivu nema ćiriličnih znakova kao i latiničnih sa kvačicama). Šifra za imejl adresu je zadnjih 8 cifara JMBG. Korisničko ime i šifra unose se na platformi gmail.com.

Кada nastavnici/saradnici naprave stranicu predmeta, studenti će biti obaviješteni putem veb stranice Akademije ili putem naloga na društvenim mrežama.

Video uputstvo za korištenje onlajn učionice možete pronaći ovde.