Skip to content
Dekan Akademije umjetnosti

 

Pozorišni akademski festival PAF

Pozorišni akademski festival osmišljen je sa idejom da na jednom mjestu okupi studente dramskih umjetnosti akademija i fakulteta iz regiona, sa ciljem da im pruži priliku za razmjenu znanja, iskustava i vještina, kao i za stvaranje novih umjetničkih vrijednosti, te promoviše njihov rad.

U okviru glavnog programa festivala, koji je takmičarskog karaktera, poštovaoci pozorišne umjetnosti imaće priliku da na Ljetnoj sceni Akademije umjetnosti pogledaju studentske predstave svih zemalja učesnica.

Pored takmičarskog programa, u sklopu festivala održaće se i niz radionica tokom kojih će studenti dramskih umjetnosti imati priliku da uče od svojih iskusnijih kolega, eminentnih profesionalaca iz oblasti pozorišne umjetnosti, diskutuju, razmjenjuju ideje, te steknu nova znanja o aktuelnim tokovima u savremenoj pozorišnoj praksi.

Arhiva

Pozorišni akademski festival PAF tokom proteklih godina

image_not_found

Pozorišni akademski festival PAF 2023

Drugi Pozorišni akademski festival - PAF 2023 održan je od 4. do 6. juna 2023. godine, u organizaciji Centra za vizuelnu umjetnost i Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci.

Više detalja
image_not_found

Pozorišni akademski festival PAF 2022

Prvi Pozorišni akademski festival - PAF 2022 održan je od 4. do 6. juna 2022. godine, u organizaciji Centra za vizuelnu umjetnost i Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci.

Više detalja