Skip to content
Dekan Akademije umjetnosti

 

O nama

SKC je osnovan sa idejom da bude spona između stručnjaka iz oblasti kreativnih industrija i studenata. Kroz praktičan rad, uz mentorstvo vodećih stručnjaka, studenti se još tokom studija osposobljavaju za rad u profesionalnim vodama. 

Studenti stiču praktična znanja od najboljih kreativaca koji djeluju u Republici Srpskoj. Najvećim dijelom to su naši nastavnici i saradnici.

Nudimo usluge na svim poljima kreativne industrije, vođeni višedecenijskim iskustvom i najnovijim trendovima na tržištu.

image_not_found

Dizajn promo materijala

Dizajn i osmišljavanje znaka i logotipa, knjige grafičkih standarda, plakata, korica za knjige, brošura, rolapa, bilborda, ambalaže proizvoda, majica, vozila, interne i eksterne signalizacije.

image_not_found

Video i animirana produkcija

Produkcija i snimanje igranih, dokumentarnih, animiranih, promo i korporativnih filmova, muzičkih spotova, TV emisija, reklama. Animacije logotipa, karaktera, 2D i 3D sadržaja, specijalni efekti, 3D maping.

image_not_found

Dizajn i organizacija događaja

Dizajn i organizacija korporativnih događaja, svečane akademije, memorijalne akademije, izložbe, koncerti, multimedijalni događaji.

image_not_found

Predstave i koncerti

Rad na tematksim predstavama ili koncertima: novogodišnje predstave, predstave za djecu i odrasle, monodrame, edukativne predstave, opere i operete, mjuzikli i kabarei.

image_not_found

 

01.

Imate ideju, ne znate realizaciju

Naš stručni tim je uvijek spreman da svaku vašu ideju pretvori u stvarnost.

 

  • 02.

    Nemate ideju, znate realizaciju

    Ne postoji toliko kompleksan zadatak koji naši kreativci ne mogu riješiti.

  • 03.

    Nemate ideju, ne znate realizaciju

    Mi znamo kako i radimo to najbolje.

image_not_found

Naša kreativnost Vama na usluzi

Započnimo našu saradnju

Kontakt