Skip to content
Dekan Akademije umjetnosti

 

Позоришни академски фестивал ПАФ

Позоришни академски фестивал осмишљен је са идејом да на једном мјесту окупи студенте драмских умјетности академија и факултета из региона, са циљем да им пружи прилику за размјену знања, искустава и вјештина, као и за стварање нових умјетничких вриједности, те промовише њихов рад.

У оквиру главног програма фестивала, који је такмичарског карактера, поштоваоци позоришне умјетности имаће прилику да на Љетној сцени Академије умјетности погледају студентске представе свих земаља учесница.

Поред такмичарског програма, у склопу фестивала одржаће се и низ радионица током којих ће студенти драмских умјетности имати прилику да уче од својих искуснијих колега, еминентних професионалаца из области позоришне умјетности, дискутују, размјењују идеје, те стекну нова знања о актуелним токовима у савременој позоришној пракси.

Архива

Позоришни академски фестивал ПАФ током протеклих година

image_not_found

Позоришни академски фестивал ПАФ 2023

Други Позоришни академски фестивал - ПАФ 2023 одржан је од 4. до 6. јуна 2023. године, у организацији Центра за визуелну умјетност и Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.

Више детаља
image_not_found

Позоришни академски фестивал ПАФ 2022

Први Позоришни академски фестивал - ПАФ 2022 одржан је од 4. до 6. јуна 2022. године, у организацији Центра за визуелну умјетност и Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.

Више детаља